A toner tipusszáma:

Munkalapon lévő kód:


Friss hírek

Bizonyos VGA-kkal folyamatos újraindulást okoz az új GeForce driver

2018. május 4.

Bizonyos VGA-kkal folyamatos újraindulást okoz az új GeForce driver

Az NVIDIA a tegnapi napon adta ki a WHQL minősítésű, 397.31-es GeForce drivert, ami több pontos is sok változással él, és bevezeti a Vulkan 1.1-es API támogatását. A GeForce GTX 1060-es VGA-val rendelkező felhasználók azonban panaszkodnak a működésére, ugyanis már a telepítésen sem jutnak túl hiba nélkül. A probléma az, hogy a meghajtó egy ponton kéri az újraindítást, amit nyilván a legtöbben engedélyeznek is, és innentől kezdve a rendszer folyamatosan újraindítja magát. Ezt úgy kell értelmezni, hogy amint a Windows betöltene, azonnal elkezdődik egy újabb újraindítási procedúra.

Az NVIDIA egyelőre keresi a hiba okát és arra kérik a felhasználókat, hogy írják meg nekik, ha a problémát olyan GeForce GTX 1060-as VGA-n is tapasztalják, amelyet nem a PNY, a Palit vagy a Gainward gyártott. Amennyiben valaki még nem telepítette a meghajtót, jobb ha nem is kockáztat, a felhívás pusztán azoknak szól, akik már belefutottak a hibába.

A problémát egyébként helyre lehet állítani, ugyanis megfelelő időzítés mellett el lehet érni, hogy a Windows csökkentett módban induljon el, amikor is már nem fog újraindulni a rendszer. Ilyenkor kell törölni a meghajtót valamilyen segédprogrammal, és ha minden jól alakult, akkor vissza lehet telepíteni egy korábbi verziót. Amennyiben van megfelelő rendszer-visszaállítási pont, akkor azt érdemes visszatölteni

Forrás: Prohardver

« Vissza

TÁSKA NB 15.6" APPROX HÁTIZSÁK APPNBST15WG

TÁSKA NB 15.6" APPROX HÁTIZSÁK APPNBST15WG

Ár: 6.337 Ft
KÁRTYA OLVASÓ VALUE USB 2.0 52-IN-1 5,25"

KÁRTYA OLVASÓ VALUE USB 2.0 52-IN-1 5,25"

Ár: 2.540 Ft
SZOFTVER PINNACLE STUDIO 14 HD RETAIL

SZOFTVER PINNACLE STUDIO 14 HD RETAIL

Ár: 9.258 Ft

Cég neve:

Gép tipusa:

Számláló állása:

Gyári szám:

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos árakról és raktárkészletről érdeklődjön a fenti elérhetőségeink valamelyikén!
A képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek!