Tisztelt Ügyfelünk !

 

Az Omikron-Computer KFT. ünnepi nyitvatartása:

- December 24 - Január 1 - zárva

- Január 2.-től megszokott menetrend szerint.

 

Szeretetben Gazdag Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánunk minden kedves Ügyfelünknek ! 

Omikron-Computer Kft.

  A toner tipusszáma:

  Munkalapon lévő kód:


  Friss hírek

  Bizonyos VGA-kkal folyamatos újraindulást okoz az új GeForce driver

  2018. május 4.

  Bizonyos VGA-kkal folyamatos újraindulást okoz az új GeForce driver

  Az NVIDIA a tegnapi napon adta ki a WHQL minősítésű, 397.31-es GeForce drivert, ami több pontos is sok változással él, és bevezeti a Vulkan 1.1-es API támogatását. A GeForce GTX 1060-es VGA-val rendelkező felhasználók azonban panaszkodnak a működésére, ugyanis már a telepítésen sem jutnak túl hiba nélkül. A probléma az, hogy a meghajtó egy ponton kéri az újraindítást, amit nyilván a legtöbben engedélyeznek is, és innentől kezdve a rendszer folyamatosan újraindítja magát. Ezt úgy kell értelmezni, hogy amint a Windows betöltene, azonnal elkezdődik egy újabb újraindítási procedúra.

  Az NVIDIA egyelőre keresi a hiba okát és arra kérik a felhasználókat, hogy írják meg nekik, ha a problémát olyan GeForce GTX 1060-as VGA-n is tapasztalják, amelyet nem a PNY, a Palit vagy a Gainward gyártott. Amennyiben valaki még nem telepítette a meghajtót, jobb ha nem is kockáztat, a felhívás pusztán azoknak szól, akik már belefutottak a hibába.

  A problémát egyébként helyre lehet állítani, ugyanis megfelelő időzítés mellett el lehet érni, hogy a Windows csökkentett módban induljon el, amikor is már nem fog újraindulni a rendszer. Ilyenkor kell törölni a meghajtót valamilyen segédprogrammal, és ha minden jól alakult, akkor vissza lehet telepíteni egy korábbi verziót. Amennyiben van megfelelő rendszer-visszaállítási pont, akkor azt érdemes visszatölteni

  Forrás: Prohardver

  « Vissza

  Cég neve:

  Gép tipusa:

  Számláló állása:

  Gyári szám:

  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos árakról és raktárkészletről érdeklődjön a fenti elérhetőségeink valamelyikén!
  A képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek!