Tisztelt Ügyfelünk !

 

Az Omikron-Computer KFT. ünnepi nyitvatartása:

- December 24 - Január 1 - zárva

- Január 2.-től megszokott menetrend szerint.

 

Szeretetben Gazdag Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánunk minden kedves Ügyfelünknek ! 

Omikron-Computer Kft.

  A toner tipusszáma:

  Munkalapon lévő kód:


  Friss hírek

  Jön a valósághű hologram

  2018. május 4.

  Jön a valósághű hologram

  Az NEC május 16-17-én rendezi meg Londonban a NEC Solutions Showcase névre hallgató eseményt, ahol a vállalat termékeit, fejlesztéseit, szolgáltatásait mutatják be a partnerek előtt. Az eseményen a tervek szerint működés közben is meg lehet tekinteni azt a holografikus technológiát, amelyet a Musion nevű céggel együtt fejleszt a vállalat.

  Mark Taylor, az NEC kijelző részlegének fejlesztési vezetője elmondta, hogy a még prototípus fázisban lévő eljárás rendkívül látványos, élethű képet produkál, és hatalmas előrelépést jelent a korábbi megoldásokhoz képest. Meglátása szerint kiválóan alkalmas arra, hogy költséghatékony módon mutassanak be nagy méretű objektumokat, tárgyakat, tehát például egy autót, az érdeklődőknek, anélkül, hogy azt fizikai valójában is oda kellene szállítani valahova. Emellett különféle rendezvényeken is jó hasznát lehet venni, mert igen látványos. A londoni eseményen egyébként egy 35 000 ANSI lumen fényáramú, lézer fényforrást használó NEC projektort és a Musion Eyeliner nevű rendszerét használják majd a hologram létrehozásához. A tervek szerint egy sportautót fognak ily módon a helyszínre varázsolni, amelyet egy érintésérzékeny kezelőpanel segítségével akár forgatni vagy mozgatni is lehet. Két hét múlva tehát okosabbak leszünk azzal kapcsolatban, hogy valóban sikerült-e valami forradalmit lépni a holografikus képalkotási technológia terén.

  Forrás: Prohardver

   

  « Vissza

  Cég neve:

  Gép tipusa:

  Számláló állása:

  Gyári szám:

  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos árakról és raktárkészletről érdeklődjön a fenti elérhetőségeink valamelyikén!
  A képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek!