A toner tipusszáma:

Munkalapon lévő kód:


Friss hírek

Vízhűtés, enyhe tuning: ez a Zotac új GeForce GTX 1080 Ti-je

2017. május 16.

Vízhűtés, enyhe tuning: ez a Zotac új GeForce GTX 1080 Ti-je

Komplett vízhűtést kapott a Zotac új, GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm névre hallgató kártyája, tehát a GPU mellett a VRM részleget és a memóriákat is folyadékkal hűti. A gyártó ezt a modellt azoknak szánja, akik épített vízhűtéssel rendelkeznek, vagy ilyet terveznek, radiátor és szivattyú ugyanis nem tartozik a szettbe, helyette standard G1/4-es menetes furatokat kapunk, amelyekhez a csomagban két, 10 mm-es csövek fogadására képes tömlőcsatlakozót is mellékelnek.

Kicsit bosszantó viszont, hogy a blokk vékonysága ugyan lehetővé tenné az egyslotos kivitelt, a VGA mégis két foglalatnyi helyet kér, mivel a csatlakozókat fogadó rész igencsak kilóg. Igaz, így legalább marad hely bőven a kimeneteknek: ezekből egy DL-DVI-D, három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0b áll rendelkezésre.

Az egyedi, és dizájnra sem utolsó, természetesen LED-es világítással is felszerelt hűtéshez képest a gyári tuning kifejezetten konzervatívra sikeredett, a GPU esetében 1506/1620 MHz-re emelték a működési frekvenciát, a memória pedig maradt a gyári 11 GHz-en. A tápellátás kialakítása 16+2-es, amihez két 8 tűs csatlakozón várja az extra áramot.

Forrás: Prohardver

« Vissza

TABLET TOK 7" WPOWER CIPZÁRAS TÖBB SZÍNBEN

TABLET TOK 7" WPOWER CIPZÁRAS TÖBB SZÍNBEN

Ár: 2.464 Ft
CPU SWITCH ATEN CS74E 4PC KÁBELLEL

CPU SWITCH ATEN CS74E 4PC KÁBELLEL

Ár: 9.525 Ft
HÁLÓZATI ROUTER WIFI LINKSYS E1200-EE

HÁLÓZATI ROUTER WIFI LINKSYS E1200-EE

Ár: 10.668 Ft

Cég neve:

Gép tipusa:

Számláló állása:

Gyári szám:

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos árakról és raktárkészletről érdeklődjön a fenti elérhetőségeink valamelyikén!
A képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek!